Tessa Polder blijft ook in 2017/2018 in Aken

Tessa Polder besluit om bij de Ladies in Black te blijven

Voor seizoen 2017/2018 hebben de Ladies in Black voor het tweede jaar Tessa Polder gestrikt. De 19-jarige verlengt haar contract als zesde speelster. Tessa, die momenteel in Baku met Oranje aan het WKK deelneemt heeft het afgelopen seizoen bewezen een goed middenblock neer te kunnen zetten en ook de middenaanval goed te kunnen vervullen.

Saskia van Hintum is zeer tevreden over haar en ze mag dan ook trots zijn op dit verlengde contract. Dat ze het goed doet, blijkt ook wel uit het feit dat Tessa in Jamie Morrison’s Oranje is opgenomen en netjes de wedstrijden meedraait met de vaste kern, waar ook twee andere “Ladies” Kirsten Knip en Nicole Oude Littikhuis deel van uitmaken.

De Ladies in Black hebben met Tessa de zesde speelster vastgelegd en daarmee liggen ze goed op koers, zegt Herr Sportdirektor Sebastian Gutgesell.  Naast Tessa hebben ook Nicole Oude Luttikhuis (aanval), McKenzie Adams (aanval), Anna Kalinowskaya (middenblock/aanval), Kirsten Knip (Libero) en Frauke Neuhaus (Diagonaal) al getekend. Tessa is de derde Nederlandse speelster in dienst van Aken voor komend seizoen. We wachten met smart op meer nieuws over de rest van het nieuwe team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d