Volleybaldames winnen ook tegen Noorwegen hun tweede WKK wedstrijd

Het lag in de lijn der verwachting, maar zojuist pakte Nederland ook overtuigend de tweede WKK-wedstrijd tegen Noorwegen. Het Scandinavische land werd vrij eenvoudig met 3-0 verslagen in slechts 63 minuten spelen.
In de tweede set kwamen de Noren nog even terug van 24-11 naar 24-14, maar de volleybaldames maakten het professioneel af en lieten het bij die 14 punten. In de derde set kwam Noorwegen ook nog terug van 18-5 naar 22-11, maar Oranje was toch echt wel een maatje (of twee) te groot voor de Noren en met grote overmacht werd de tweede wedstrijd ook met 3-0 gewonnen.

De setstanden waren: 25-11 (20 minuten), 25-14 (23 min) en 25-13 (20 min).

Morgen spelen de dames hun derde wedstrijd en wel tegen Israël (18:00 Nederlandse tijd). Als er een live feed wordt gevonden, melden we dat hier: wedstrijdschema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *