Femke Stoltenborg en Nika Daalderop naar Allianz MTV Stuttgart

Femke Stoltenborg keert terug bij Stuttgart. In seizoen 2015/16 speelde ze er al en toen ze een seizoen later haar Russische avontuur zag mislukken, kwam ze bij de Ladies in Black terecht. Tijdelijk, zo blijkt nu, want de 1m90 grote spelverdeelster keert weer terug op dat nest en ze neemt en passant Nika Daalderop mee, die net haar debuut heeft gemaakt in de Duitse Bundesliga, ook bij de LiB overigens. De 25-jarige Rio-OlympiĂ«r verheugt zich erop om weer in Stuttgart te gaan spelen. Ook “Sportdirektorin Kim Renkema” beaamt dat.

Femke Stoltenborg

Ook uit Aken, komt de 18-jarige Nika Daalderop met Femke mee naar Allianz MTV. Daalderop is, net als Femke op dit moment met Oranje in de Montreux Volley Masters ingezet. De 1 meter 87 lange buitenaanvalster zal in Stuttgart een groeibodem vinden om zich te ontwikkelen. In Stuttgart verheugen ze zich al op Nika’s komst.

Nika Daalderop

2 Replies to “Femke Stoltenborg en Nika Daalderop naar Allianz MTV Stuttgart”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d