Eline Timmerman de eerste bevestigde speelster voor de start van de VNL

De uit Rijssen afkomstige middenaanvalster Eline Timmerman, speelster bij Eurosped, zal komende week in Servië met Oranje haar debuut maken in de Volleyball Nations League. Jamie Morrison selecteerde de Twentse voor de eerste week met het Nederlandse team.

Ze is een van de debutanten in Oranje, die het de komende maanden flink voor de kiezen krijgt. Morrison verduidelijkt dat het OKT het belangrijkste toernooi is deze zomer en dat hij zijn beste speelsters absoluut fit wil hebben begin augustus. De vraag is nu wie komende week nog meer in de selectie zit en welke speelsters rust krijgen. Gezien de Champions League finale die komend weekend plaatsvindt in Berlijn, zullen Celeste Plak (Novara) en Robin de Kruijf (Imoco) hoogstwaarschijnlijk een weekje “rust” krijgen. Hoe de rest van het team eruit ziet is nog even afwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *