Oranje speelt 6 wedstrijden in Nederland in de VNL!

Berichtten wij vorige week nog dat de kaartverkoop voor de VNL thuiswedstrijden van Oranje binnenkort begint, hebben we nu nog beter nieuws! De laatste week van mei wordt er in Apeldoorn gespeeld en een week later in Rotterdam en nog een week later in Stuttgart. Voor de reislustigen onder ons zijn dat 9 wedstrijden van Oranje binnen handbereik! Ok, Stuttgart is dan wel een stukje rijden, maar het is te doen!

Omnisport Apeldoorn

Op dinsdag 29 mei t/m donderdag 31 mei spelen de Volleybaldames in het bekende Omnisport in Apeldoorn, waar vorig jaar de World Grand Prix werd gespeeld. De WGP, voor diegenen die het nog niet weten, is omgedoopt in Volleyball Nations League. In Apeldoorn wordt gespeeld tegen Brazilië, Zuid-Korea en Polen.

Topsportcentrum Rotterdam

Een week later geven de dames akte de présence in het Rotterdamse Topsportcentrum. Dinsdag 5 juni t/m donderdag 7 juni wordt gespeeld tegen Servië, Italië en de Dominicaanse Republiek.

Kaartverkoop

De vrije kaartverkoop begint op 15 februari, maar voor Nevobo-leden al op 5 februari, dus wacht niet te lang en bestel meteen kaarten voor de hele club! Als het net zoals vorig jaar verloopt, wordt het weer een knalfeest!

En van dinsdag 12 juni t/m donderdag 14 juni heb je nog een keer de kans om te gaan kijken, maar dan in de Porsche Arena in Stuttgart, de thuisbasis van Femke Stoltenborg en Nika Daalderop. De volleybaldames spelen in Duitsland tegen Duitsland, China en Turkije. De afstand van Utrecht naar Stuttgart is een kleine 600km en vanaf Maastricht ongeveer 450. Je moet er wat voor over hebben! De kaartverkoop voor Stuttgart is wel al 2 maanden bezig en de beste plaatsen zijn wellicht al weg, maar als je wilt gaan, wacht dan zeker niet te lang met kaarten kopen! Een passe partout is in Stuttgart te krijgen voor €39, €79 en €89 en per dag voor €15, €28 en €35, afhankelijk van de plaats op de tribunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *