Anne Buijs stapt over naar Nilüfer Belediyespor

Anne Buijs zal komend seizoen uitkomen voor de Turkse club Nilüfer Belediyespor. Nadat Rexona/Unilever bekend maakte te stoppen met de sponsoring, kan de Braziliaanse club haar niet meer betalen en moest Anne op zoek naar een andere club. Ze zal nu samen met haar teammaatje Ana Carolina da Silva overstappen naar de Turkse eredivisie. Haar nieuwe ploeg was weliswaar hekkesluiter in de competitie, maar met deze twee topspelers hoopt Nilüfer indruk te gaan maken in de competitie.

Even was er nog een gerucht dat Yvon Beliën naar deze club zou vertrekken, maar dat zou op niets gebaseerd zijn, zo zei Yvon zelf.

Buijs en Carol zullen komend seizoen uitkomen tegen onder andere het Vakivbank van Lonneke Slöetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *