Ladies in Black speelt oefenwedstrijd in Heerlen in September

Top wedstrijd in Parkstad met de Ladies in Black tegen Flynth Flamingo’s!!!!

Op zondag 24 september organiseert de Stichting Top Volleybal Parkstad de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Ladies in Black uit Aken en Flynth Flamingo’s uit Gennep.

Voor beide teams is deze wedstrijd in de voorbereiding belangrijk om te kijken of ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. STVP: “Met Flynth Flamingo’s ontvangen we met trots een Limburgse ploeg die het afgelopen seizoen een mooi resultaat in de eredivisie heeft behaald en dit het komende seizoen minimaal wil evenaren. Met de Ladies in Black mogen we ook oud assistent bondscoach Saskia van Hintum opnieuw binnen de Stichting Top Volleybal Parkstad welkom heten nadat ze het afgelopen seizoen al een clinic binnen de volleybalschool heeft gegeven. Tevens kunnen wij met de Ladies in Black inmiddels een aantal Nederlandse internationals in Parkstad begroeten.”

Dus….. alle ingrediĆ«nten voor een mooi volleybal spektakel.

Aanvang: 13.30 uur
Locatie: Sporthal A gene Bek te Heerlen
Entree: 5 euro p.p.

Tot zondag 24 september!!!!!

Stichting Top Volleybal Parkstad

Flynth Flamingo’s Activia D1
Ladies in Black

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *