Judith Pietersen speelt weer!

Via facebook vernamen wij vandaag dat Judith Pietersen weer bij een club zit en wel LiuJo Nordmeccanica Modena. De club laat weten dat ze vandaag haar eerste dag meemaakt en dat ze blij met haar zijn. Coach Fenoglio is blij met de Nederlandse aanwinst. Nadat ook de Amerikaanse Symone Abbott de club kwam versterken, heeft nu dus ook Judith weer een plekje gevonden bij een topclub.

Vorig jaar speelde Pietersen nog bij Igor Gorgonzola Novara, samen met Celeste en Laura, maar op dit moment is alleen Celeste daar nog werkzaam. Nu Pietersen ook weer in de Italiaanse competitie is toegetreden, net als Maret Bbalkestein-Grothues ook vorige week, is alleen Laura nog clubloos.

Spelen met de club van Modena doet Judith zeker bekend voorkomen, want vorig jaar speelde ze nog met Katarina Barun en coach Marco Fenoglio in Novara en met Laura Heyrman heeft ze nog een tijdje in Duitsland gespeeld.

Na maanden van stage en afstuderen is Judith blij weer te kunnen spelen en wij wensen haar dan ook veel succes in Italië.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *