Maret Balkestein-Grothues weer onder de pannen

Het is al een maandje bekend, maar Maret staat niet langer onder contract bij de Poolse club Chemik Police. Er doen verschillende verhalen de ronde en vanwege de taalbarrière durven wij ons niet te wagen aan een sluitende uitleg, maar waar het in ieder geval op neerkomt, is dat Marit niet meer onder contract staat in Polen.

Er is echter ook meteen goed nieuws te melden en dat is dat de aanvoerster van de Volleybaldames inmiddels een nieuwe club heeft gevonden voor de tweede helft van het seizoen: VBC Pomì Casalmaggiore. Deze club zocht versterking in een tot nu toe wat moeizaam lopend seizoen en we hopen natuurlijk dat Maret daarin veel gaat betekenen.

Op 10 januari komt Maret met haar nieuwe club uit tegen SNEEK voor de volgende ronde in de CEV cup! Of ze dan al mag debuteren is nog niet bekend. Waarschijnlijk speelt ze een week later pas en wel tegen het team van Bergamo.

One Reply to “Maret Balkestein-Grothues weer onder de pannen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *