Marrit Jasper tekent bij de Ladies in Black

Het afgelopen seizoen speelde ze nog bij Dresden, samen met Myrthe Schoot, maar komend seizoen speelt ze in Aken: Marrit Jasper. Het goede nieuwe bereikte ons vanochtend via het officiƫle Ladies in Black account.

Trainer/coach Saskia van Hintum kent Marrit nog uit de tijd dat ze bij de jeugd-selectie speelde. De 1 meter 80 grote buitenaanvalster speelt momenteel met Oranje in de Volleyball Nations League en zal deze week en komende week in Nederland te zien zijn. Deze week spelen de volleybaldames drie dagen in Apeldoorn en volgende week drie dagen in Rotterdam.

Marrit komt oorspronkelijk uit Sneek en heeft dan ook bij VC Sneek gespeeld. In 2014 won ze landsbeker, in zowel 2014 als 2015 de supercup en in 2015 en 2016 won ze de landscompetitie. In 2016/17 Speelde ze bij VfB Suhl, in 2017 maakte ze haar debut bij de volleybaldames in de World Grand Prix en het EK en in het afgelopen seizoen (2017/18) speelde ze naast Myrthe Schoot bij Dresden SC, waar ze in de play-offs, net als de Ladies in Black de bronzen medaille behaalde.

Bron: Ladies in Black Aachen

2 Replies to “Marrit Jasper tekent bij de Ladies in Black”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *