Champions League finale met Robin de Kruijf LIVE kijken!

Eindelijk is het zover: de Champions League finale! Op zaterdag 1 mei staan de twee finales van de Champions League op het programma. Zowel de finale van de dames met Robin de Kruijf, als ook de finale van de heren met Nimir Abdelaziz en Dick Kooy worden in het Italiaanse Verona gespeeld.

Afgelopen week zijn de vier teams al afgereisd naar Verona en zaterdag worden beide finales gespeeld. En in beide finales staan landgenoten!

De eerste finale is de vrouwenfinale tussen Imoco Volley Conegliano met Robin de Kruijf tegen het Turkse VakifBank Istanbul waar onze ex-bondscoach Giovanni Guidetti de scepter zwaait. Deze wedstrijd begint om 17:00.

Nadat de vrouwenfinale is gespeeld, is het de beurt aan de mannen. Om 20:30 uur speelt Trentino Itas Volley met Nimir Abdelaziz en Dick Kooy tegen het Poolse Zaksa Kedzierzyn-Kozle.

En wat heel goed nieuws is, is dat de Nevobo samen met de NOS erin is geslaagd om de uitzendrechten voor Nederland binnen te halen. Dus zet je makkelijke stoel maar alvast klaar en zorg voor wat te drinken en houd je oranje vlaggetje bij de hand, want je kunt beide wedstrijden LIVE meekijken!

Dit is de link van de Livestream van de Champions League finale

 

Dag Tijd Wedstrijd Locatie
Zaterdag 1 mei 17:00 uur Imoco Volley Conegliano – Vakifbank Istanbul Verona (IT)
Zaterdag 1 mei 20:30 uur Trentino Itas Volley – Zaksa Kedzierzyn-Kozle Verona (IT)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d