Ook Juliët Lohuis blijft Allianz MTV Stuttgart trouw

Nadat Hester Jasper voor komend seizoen al was (her)bevestigd (ze heeft immers een 2-jarig contract), is nu ook de tweede Nederlandse speelster officieel bevestigd. Juliët Lohuis zal ook in 2021/22 in Stuttgart blijven uitkomen voor het blauwe team.

De 24-jarige, 1 meter 90 lange middenaanvalster heeft voor haar derde seizoen getekend. Juliët “Hans” Lohuis is erg geliefd bij het publiek en samen met ongeveer de helft van het huidige team gaat ze komend seizoen proberen de titel binnen te halen. Ze wordt binnen het team “Hans” genoemd, omdat ze zich ooit aan Maria voor de grap voorstelde als “Hans”, omdat ze het een beetje beu was steeds “Juliët” te zeggen, wetende dat Duitsers daar ietwat moeite mee hebben om uit te spreken.

Afgelopen seizoen wist Stuttgart in de playoffs de titel niet binnen te slepen, mede door Juliët’s blessure en ook de afwezigheid van Krystal Rivers. 2 Sterke pilaren van het team ontbraken daardoor, wat misschien de titel heeft gekost (het blijft een beetje speculeren natuurlijk).

Het team voor komend seizoen ziet er voorlopig als volgt uit:

 

Bron: Allianz MTV Stuttgart

Foto: Stefan Gertheinrich fotografie

One Reply to “Ook Juliët Lohuis blijft Allianz MTV Stuttgart trouw”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d