Robin de Kruijf blijft komend seizoen bij Imoco

Vandaag werd bevestigt op de website van Imoco dat Robin de Kruijf ook in seizoen 2018/19 bij Imoco blijft spelen. Het wordt haar derde seizoen en wordt gezien als een van ‘s wereld’s beste speelsters. “The queen”, zoals het publiek uit Palaverde haar noemt is verheugd er nog een jaartje aan vast te mogen plakken.

De 1 meter 93 lange, uit Nieuwegein afkomstige 27-jarige Robin is momenteel nog herstellende van een knieblessure en kon daardoor de play-offs en de finale van de Champions League niet meedoen. Ook de op dit moment plaatsvindende Volleyball Nations League moet ze helaas vanaf de zijlijn bekijken. Wel bezoekt ze regelmatig wedstrijden van Oranje om haar teammaatjes aan te moedigen en te voorzien van de dosis humor, waar ze om bekend staat. Haar doel is om wel met Nederland mee te spelen op het WK, wat in oktober in Japan zal plaatsvinden.

In een interview op de website van Imoco is dit te lezen:
Robin, het wordt je derde jaar op de Imoco, waarom besloot je bij de Panthers te blijven? “Het was geen moeilijke keuze, ik hou van deze club, dit team en deze fantastische fans en ik denk dat je met een team als dit veel trofeeën kunt winnen in de toekomst en altijd kunt blijven strijden op het hoogste niveau.”
In de afgelopen twee jaar kon je als gevolg van blessures een belangrijk deel van het seizoen niet spelen, maar volgend seizoen denken we dat je absoluut aanwezig wilt zijn in de finale als jij de wedstrijden beslist!
“Dat is het plan! Nu neem ik de tijd om te herstellen, te rusten, voor mezelf te zorgen en sterker dan daarvoor terug te komen op het veld. Helaas was het moeilijk om tot het laatst te blijven, maar deze keer zal ik er alles aan doen om er zelfs aan het einde te zijn zonder de tegenslagen die ik de laatste jaren heb gehad!”
Ben je blij dat al bijna het hele team van het vorige seizoen ook voor komend seizoen is bevestigd? “Zeker! Er is een speciale band in dit team, een uniek gevoel, zowel op als naast het veld. Het is heel leuk, maar niet alleen, het is een erg sterk team: we hebben zoveel potentieel in het team dat ik denk dat we nóg een superseizoen kunnen spelen en we streven ernaar om nóg veel meer te winnen.”
Hoe gaat het? Ben je al genezen van je blessure? “Met mij gaat het goed! Ik ben blij dat mijn team me heeft toegestaan ​​om de tijd te nemen voor het herstel, zonder haast te maken met herstel, dus ik hoef niet te rennen en ik kan mijn lichaam zich goed laten herstellen voor het komend seizoen.”
Wil je de fans van “The Queen” hallo zeggen? “Hallo iedereen! Ik ben super blij en opgewonden om aan te kondigen dat ik nog een seizoen in de Palaverde zal spelen voor de beste Italiaanse fans! We zullen er een geweldig seizoen van maken en we willen jullie veel voldoening geven en, wie weet, veel feestjes samen vieren … Ik kan niet wachten!”

Aldus een blije Robin de Kruijf.

Bron: Imoco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *