Tessa Polder en Britt Bongaerts naar SSC Palmberg Schwerin

Op de website van SSC Palmberg Schwerin staat te lezen dat twee Ladies in Orange in Black van Aken naar Schwerin verhuizen. Zowel middenspeelster Tessa Polder uit Capelle aan den Ijssel als ook de Roermondse spelverdeelster Britt Bongaerts gaan komend seizoen aan de slag bij Schwerin in Duitsland.

Naast deze twee Nederlandse dames gaat ook de aanvoerster uit Aken naar Schwerin: de Amerikaanse power-hitter en buitenaanvalster McKenzie Adams zal ook Schwerin gaan versterken.

De Ladies in Black, geleid door Saskia van Hintum en bijgestaan door Erik Reitsma, blijkt maar weer eens een goede leerschool en start te zijn van menig internationale volleybalcarrière. Zo begon Nika Daalderop in 2016/17 in Aken en via Stuttgart het seizoen erna gaat zij komend seizoen naar Italië, naar het team, waarin Laura Dijkema speelt!! Yvon Beliën speelde trouwens in 2013/14 ook al in Aken en verder spelen Kirsten Knip en Nicole Oude Luttikhuis daar het komend seizoen ook weer (3e seizoen). In 2016/17 speelden verder Jeanine Stoeten (ook 2017/18) en Femke Stoltenborg voor de Akense club.

Bron: SSC Palmberg Schwerin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d